botol PET plastik ijo karo plastik ireng loncat karo muter awak ndhuwur tutup 220ml

botol PET plastik ijo karo plastik ireng loncat karo muter awak ndhuwur tutup 220ml
  • * Captcha: Pilih Car

produk rinci 海报

detail222 produk

1.Capacity:  220ml 
2.Material:  plastik PET 
3.Usage:  sampo rambute 
4.Color:  ijo 
5.Printing:  sutra printing logo 
6.Packaging:  kothak karton
wektu 7.Delivery: 35-45 dina sawise kita nampa simpenan
layanan 8.Our: 24 jam layanan online & conto free & desain free
sistem 9.Management: ISO9000: 2000 sertifikat utawa sertifikat standar liyane

BEST-70681 BEST-70681A BEST-70681B BEST-70681C BEST-70681D BEST-70681G

advantages222kaluwihan 内容 -2

kapal lan packaging222kapal & packaging 内容 -2

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga klik ing kenekanggo hubungi kita.

pameranpameran 内容 -2

FAQ222

FAQ 内容 -2
Kanggo pitakonan liyane, mangga klik ing kene  kanggo hubungi kita.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk


    • * Captcha: Pilih Truck