• customers

    Wilujeng sumping di pangalusna Imah!

  • customers

    Cosmoprof Las Vegas

  • customers

    kaunggulan urang

  • customers

  • customers

  • customers

    produk CLASSFICATION

    Mangga pilih klasifikasi bener, atawa ngahubungan layanan palanggan pikeun meunangkeun informasi rék.
  • botol kaca tube

  • botol parfum

  • botol lotion kaca jeung jar

  • botol acrylic na jar

  • botol Airless na jar

  • botol minyak atsiri

  • botol palastik jeung jar

  • botol aluminium sarta jar

  • batur

Ngeunaan AS

TAMBIH DEUI
  • 01

    Budaya perusahaan

    parusahaan urang téh perusahaan modern badag, integral tina ilmiah panalungtikan, ngembangkeun, produksi, jualan na sanggeus-sales.Since éta ngadegna, urang geus bringing sagala jenis produk keur unggal sudut dunya, sarta geus loba praised.Our perusahaan Budaya manajemén kana opat hambalan: survéy ti budaya perusahaan, konstruksi budaya spiritual perusahaan, konstruksi budaya behavioral perusahaan tur konstruksi budaya perusahaan gambar.
  • 02

    Main Produk

    Bungkusan pangalusna nyaéta parusahaan komprehensif nu integrates produksi, sourcing sarta layanan saperti hiji sakabeh integral. Urang husus dina ngahasilkeun parfum sarta perawatan kulit bungkusan kaasup botol parfum, botol kaca na kendi, botol plastik jeung kendi, botol airless na kendi, botol acrylic na kendi, jeung ogé pemicu sprayers, numput lotion, sprayers parfum.
  • 03

    Arsitéktur tim

    parusahaan urang dibagi kana opat departemén: R & D, jualan, pabrik jeung sanggeus-sales.We gaduh gagasan novél ngeunaan R & D, nasehat profésional di jualan, anu garis produksi canggih pabrik urang jeung layanan minat ti sanggeus-jualan staff.We baris nuluykeun pikeun mastikeun produk kualitas luhur, tapi ogé komitmen ka shaping gambar parusahaan, utamana dina latihan staf, sangkan aranjeunna paling sumanget tur friendly pikeun ngubaran unggal customer.
  • 04

    Kaunggulan kami

    ◆ Taun tina pangalaman

    ◆ design Advanced

    ◆ Rupa-rupa Pilihan bahan

    ◆ Sadaya jenis produk

    ◆ Produk acara kamar

    ◆ Dina Time 24 * 7

    ◆ basa beragam

    ◆ langkung auténtikasi

kami pabrik

rupa-rupa Pameran

Diajar deui
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star