Tentang Kami

开始 了解 pangalusna

 

ngeunaan:

Bungkusan pangalusna nyaéta parusahaan komprehensif nu integrates produksi, sourcing sarta layanan saperti hiji sakabeh integral. Urang husus dina ngahasilkeun parfum sarta perawatan kulit bungkusan kaasup botol parfum, botol kaca na kendi, botol plastik jeung kendi, botol airless na kendi, botol acrylic na kendi, jeung ogé pemicu sprayers, numput lotion, sprayers parfum.

pabrik urang ayana di kota paling dinamis di wewengkon Asia-Pasifik, Shanghai. Sadaya produk urang ti desain, kapang kabuka, sample, produksi, frosted, suhu luhur single-warna na percetakan multicolor, sepuh (pérak) stamping, lukisan, assembling pikeun ngahontal pangiriman jasa hiji-eureun. produk urang bahan pamilihan, ti bahan baku, bahan, sistem lebur, ngabentuk, annealing, pamrosésan, nguji, bungkusan jeung prosés produksi séjén beres dina Sistim kualitas ISO90002.

Dina bungkusan pangalusna, urang moal ukur boga Pilihan panggedena mana kaca na bungkusan plastik tapi ogé aya terus enriching rupa produk urang. Ku ngagabungkeun layanan ahli konsumén 'kalayan respon ajakan kami boga parusahaan dagang internasional urang sorangan di Shanghai teuing. Urang boga loba pangalaman dina kadali kualitas, pamasaran internasional, ékspor, logistik, sangkan bisa jadi panon anjeun sarta Ceuli di Cina pikeun mastikeun suplai anjeun teh produk katuhu dina harga pangalusna, jeung waktu mingpin shortest.

 

karya urang téh ka:

● Nyadiakeun Innovate bungkusan Solusi

● papanggih atawa ngaleuwihan kaperluan sarta ekspektasi Konsumén kami '

● Nyadiakeun kualitas punjul dina kemasan dirancang customer-

● Dina-waktu pangiriman

● Kami expecting ka silih berkembang migawé bareng kalayan konsumén sakuliah dunya

 

 


  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal