botol pepet plastik héjo kalawan palastik hideung flip luhur cap 220ml

botol pepet plastik héjo kalawan palastik hideung flip luhur cap 220ml
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

produk jéntré 海报

detail222 produk

1.Capacity:  220ml 
2.Material:  palastik pepet 
3.Usage:  sampo bulu 
4.Color:  hejo 
5.Printing:  sutra percetakan logo 
6.Packaging:  kotak karton
waktos 7.Delivery: 35-45 poé sanggeus anu ditampi deposit dina
jasa 8.Our: 24 jam layanan online & sampel bebas & desain bébas
Sistim 9.Management: ISO9000: 2000 sertifikasi atanapi sertifikasi standar lianna

Pangalusna-70681 Pangalusna-70681A Pangalusna-70681B Pangalusna-70681C Pangalusna-70681D Pangalusna-70681G

advantages222kaunggulan 内容 -2

pengiriman barang na packaging222pengiriman barang & bungkusan 内容 -2

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga klik di dieungahubungan kami.

pameranpaméran 内容 -2

FAQ222

FAQ 内容 -2
Pikeun patarosan deui, punten klik di dieu  ngahubungan kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali


    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk